OM OSS

Profi-Camper Norge AS

Profi-Camper Norge AS startet opp i 2012 på Manger 45 km nord for Bergen, og i februar 2017 flyttet vi inn i nye lokaler i Åsane, gateadresse Heiane 10 vis á vis Vegvesenet.

Vi selger både bobiler og campingutstyr fra nord til sør i landet, og vi er takknemlige for at våre kunder har vist oss denne tilliten. Etterspørselen etter bobiler og bybobiler har vokst de siste årene, og vi strekker oss langt for å oppfylle de ulike krav og ønsker som kunden måtte ha. Vi importerer i hovedsak ulike modeller, og er forhandler for det velkjente italienske merket Roller Team.

Vi kan idag tilby våre kunder de fleste bobilmerker, nye og nyere brukte, gode priser på innbytte, kommisjonssalg, utvidet bobilgaranti, fullfinansiering, verkstedstjenester, reparasjoner, montering av utstyr, stor utstyrsbutikk med fritidsutstyr, campingutstyr, campingtelt og fortelt, reservedeler og nettbutikk. Hydrauliske støtteben av typen EP og HPC er vi forhandlere for i Hordaland.

Verkstedet er nå på plass i våre lokaler i Åsane, hvor vi har montert 3 store porter, har kundemottak og vil etter hvert få utstilling av diverse tilleggsutstyr for din bobil eller campingvogn. Vi ønsker å drive et verksted der alle kunder er velkommen, uavhengig av hvor de har kjøpt sin hytte på hjul.

Velkommen skal dere være!